top of page

Podcast link for our Dutch followers

Noem het wishful thinking maar we voelen dat er groeiende interesse is in 'anders kijken'. Petra heeft als De Implementatiedokter de vinger aan de pols van organisaties en bedrijven in deze veranderende tijd en ziet de noodzaak voor een ander soort leiderschap. In haar zoektocht naar hoe dat er dan uit moet zien heeft ze o.a. Paul geïnterviewd om aan hem, als permaculturist, te vragen welke leiderschapslessen we uit de natuur kunnen meenemen.


Voor ons is dit inmiddels een dagelijks thema maar ben enorm benieuwd, als je dit voor het eerst hoort: wat vind je ervan? (info at backtolatierra dot com)


De podcast is een half uur, ideaal voor onder een fijne wandeling in de natuur.(de podcast is zonder beeld, deze foto is een screenshot, genomen tijdens het gesprek)

De natuur, wat heeft ze ons nog veel te leren.20 views0 comments

Recent Posts

See All

Find us on Substack

With our regular weekly updates we have decided to include another platform: Substack We find it more complete to include all the links and information for our BtLT community so if you want to stay in

Roots & Resilience on Spotify!

🌱 Marina's "Roots & Resilience" Podcast: Now on Spotify! 🎙️ There's something profoundly inspirational about hearing people's stories, especially when it comes to spreading impactful ideas. And what

Comments


bottom of page